This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

30 Kasım 2011 Çarşamba

World Of WarCraft: Wrath Of the Lich King , Tek Link İndir , Full İndir , Torrent İndir , Serial , Cdsiz Oynamak , Crack



Yeni Hero sınıfı, yeni kıta, 80. Level ve daha fazlası!
WoW: Wrath of the Lich King geliyor
Dünyaca ünlü devasa multiplayer online oyunu olan World Of Warcraft'ın yeni ek paketi Wrath of the Lich King artık resmi olarak duyuruldu. WoW'un uçsuz bucaksız topraklarından sıkılanlar için Northrend adında yeni bir kıta açılacak. WoW oyuncusu bu kıtaya, Level 68 olduktan sonra erişebilecek. Burning Crusade'den sonra bu yeni ek paket, Arthas Menethil'in dönüşünü konu alacak. WarCraft III: The Frozen Throne'dan sonra Arthas efsanesi, LvL 70'i geçen WoW oyuncularının ilgisini çekecek şekilde hazırlanmış.

Level Kapasitesi: 80'e çıktı
Skill Kapasitesi: 450'ye çıktı
Kıta: Northrend eklendi
Bölgeler: 10 (kesinleşmedi)
Sınıf: Death Knight eklendi
Yenilikler: kuşatma silahları ile dış alanda PVP alanları ve yıkılabilen binalar
Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Yeni gelecek olan ek paketle ilgili WoW oyuncuları için en önemli haber ise kuşkusuz Death Knight hero sınıfının gelmesi. Ayrıca binaların yıkılması şüphesiz ki WoW'a ayrı bir hava katacaktır. Wrath of the Lich King ile eklenilmesi beklenen ama eklenilmeyen bir takım şeyler de var. Mesela yeni bir ırk gelmiyor. Level 1-20 arası dövüş alanlarda herhangi bir değişiklik olmayacak. Hatta eski dünyalara hiç dokunulmayacak bile.

Hikaye:
Outland temizlendikten sonra Allience ile Horde güruhu gözlerini, Lich King ve onun yaşayan ölülerden oluşan ordusu Scourge'un tehdidi altında bulunan Northrend kıtasındaki Northward'a dikerler. Wrath of the Lich King ek paketi sayesinde oyuncular, Azeroth'un çeşitli noktalarından bu kıtaya geçiş yapacak ve Frozen Throne zamanında gücünü Lich King'le birleştiren Arthas Menethil ile savaşma olanağı bulacaklar.

Yeni Kıta: Northrend
Burning Crusade'de 8.5 Milyona yakın insanı Outland'e tek bir yerden geçiren Blizzard dersini almış olacak ki yeni ek paketteki kıtaya, batıdaki Borean Tundra ya da doğudaki Howling Fjord olmak üzere iki adet geçiş noktası yapacak. Her ikisinde de karakterlerin LvL dağılımlarına göre (LvL 68'den LvL 72'ye) görevler ve bir adet Hellfire Peninsula instance'i bulunmakta. Northrend kıtası genel olarak buz ve karla kaplı olacak. WoW'da kar görmeyi özleyenler için bu haber sevindirici olsa gerek.

Outdoor PVP
Northrend'in 10 yeni alanından (ki 10 tanesi kesin ama tam rakam hala kesin değil) biri olan Outdoor PVP bölgeleri, bizleri kuşatma silahlarıyla (Meat Weapons, Steam Tanks vs.) ve Yıkılabilen binalar ile tanıtıyor. Blizzard bu Outdoor PVP Bölgelerini, "instance olmayan savaş alanı" diye tanımlıyor. Outdoor PVP bölgelerinde kurtlarını dökmek istemeyen WoW kullanıcıları kendi halinde giderken kazayla bu bölgelere girip heba olmamaları için Blizzard önlemini almış durumda. Önceden belirlenmiş PVP alanı aktif olduğunda diğer kullanıcılar bunu görebiliyor ve bölgeye girmedikleri sürece kafalarına balistik yemekten kaçınabiliyorlar (zaten bir insan yanlışlıkla nasıl PVP alanına girer orası da ayrı bir merak konusu).

Yeni Hero Sınıfı: Death Knight
World of WarCraft'ın ilk Hero sınıfı olan Death Knight; oyuncular 80. Level'e ulaştıklarında yaratabilecekleri bir karakter. Death Knight karakteri 60 ile 70 arasında bir Level'da gelecek (Blizzard bu konuda hala kararsız, merakla bekliyoruz hangi level'da karar kılacak). Kısacası bu yeni Hero sınıfı sadece 80 Level olanların ulaşabileceği bir sınıf.

Yeni bir meslek: Inscription
Wrath of the Lich King ile birlikte gelen özelliklerden birisi de yeni bir meslek. Bu mesleğin tam Türkçe karşılığı: "yazıt" olsa da WoW'da bu meslek, büyülerin güçlerini arttırma ve yeni eşyalar yaratma olmak üzere ikiye ayrılacak. Örneğin bu meslekten bir karakter bir Fireball'un yeniden dolum süresini hızlandırabilecek. Genç WoW'cular için geleceği olan bir meslek olduğunu belirtmeliyiz.

World of WarCraft: Wrath of the Lich King ek paketi ile ilgili bilinen en büyük yenilikler bunlar. Elbetteki yeni ek pakette nice küçük yenilikler de göreceğiz. Ayrıca Burning Crusade de henüz ömrünü tamamlamadı. Daha BC'yi bitirmeyen milyonlarca oyuncu olduğunu düşünebiliriz. Sonuçta Wrath of the Lich King ile Blizzard, WoW dünyasını bir adım öne taşıyor ve milyonlarca oyuncunun hayatıyla oynamaya devam ediyor.

Rise Of Nations : Gold Edition , Tek Link İndir , Full İndir , Tek Link Oyun İndirmek , Serial , Crack , Cdsiz Oynamak



Türünde bir ekol haline gelmekte olan oyun, çağınızın ilerlemelerini araştırmanıza ve yeni teknolojileri kullanmanıza olanak veriyor.

“Rise of Nations” popüler formüllerin geliştirilebileceğini ve strateji oyunlarının imkanlarla dolu olduğunu ispatlayan bir oyun ve bu kadar önemli bir şeyi ispatlamak gerçek zamanlı strateji oyunu konseptini zorluyor. 

Rise of Nations, sınıfındaki oyunları, ulusal sınırların etkileri, yıpranmalar, ittifaklar ve şehirlerin nasıl ele geçirildiği gibi oldukça güzel oyun mekaniklerini önce tanıtıp sonra mükemmel bir şekilde kullanarak bir adım öteye taşıyor. 

Herhangi bir anlatıcıyla ilerleyen tek kişilik bir oyun yerine, Rise of Nations size dünyayı fethetmenizi söylüyor. Bu mücadele Medieval : Total War’a çarpıcı derecede benziyor ve burada iki bölüme ayrılmış, bir “turn-based” modu, bir de “real-time” modu ve turn-based modunda, riskli bir dünya haritasında oldukça yüksek seviyede hamleler yapmanız gerekiyor. 

Oyuna 18 ulusun bulunduğu listeden oynamak istediğiniz ulusu seçerek başlıyorsunuz. Bu uluslar arasında Fransızlar, Yunanlar, Nubyalılar ve Koreliler de var. Her ulus kendine has bir özellikle geliyor ve yapmakta olduğunuz bu seçim harita üzerindeki başlama pozisyonunuzu belirliyor. 

Gerçek zamanlı strateji oyunlarında bir ekol haline gelmekte olan RoN, çağınızın ilerlemelerini araştırmanıza ve yeni teknolojileri kullanmanıza olanak veriyor. Toplamda 8 ilerleme var, ve bunların çoğu bütün dünyanın simülasyonel bir ilerlemeyi tecrübe edeceği turn-based mod’da yer alıyor. Real-time savaşlarda ise araştırmanız esnasında bir asır ileri gidebiliyorsunuz, daha fazla değil.

Turn-based haritada; barış antlaşmaları ve ittifaklar için pazarlık yapıp, bölgelerinizin gücünü arttırıyor, real-time savaşlarda işinize yarayacak olan Bonus Kartları’nı satın alıyor ve rakip uluslar üzerine saldırılar düzenliyorsunuz. Burada yapmanız gereken bir yığın seçimin altında ezilmiş değilsiniz, ama önünüzdeki seçenekler stratejik olarak çok çok önemli çünkü bu modda yapacağınız her seçim real-time modunda yaşayacağınız savaşlar üzerinde kesin bir etkiye sahip. 

Örneğin; rakip bir ulus sizin kendi başınıza elemeniz için fazla güçlüyse, bir komşunuzla bir ittifak yapıp bundan sonra bir saldırı düzenleyebilirsiniz. Eğer müttefikiniz olan ulus, saldırdığınız bölgeye yakın bir ordu bulunduruyorsa çatışma esnasında sizin güçlerinize katılacaktır. Bu taktik, özellikle oyunu yüksek zorluk seviyelerinde oynadığınız zaman hayati önem taşır çünkü oyunun ilerleyen aşamalarında yerleşik bir düşmanı o bölgeden atmanın tek yolu ona karşı ittifak kurmak. 

Başka ulusları ve bölgeleri fethettikçe, dünya haritasını incelerken harcayabileceğiniz haraçlar kazanacaksınız. Bu ödül askerî çabalara ve fetihlere ağırlık vermeye başlamanızı sağlayacağı için bir başka kritik strateji faktörünü de beraberinde getiriyor. 

Fetihlerden kazandığınız haraçların miktarı aynı zamanda oluşturabileceğiniz ittifakların niteliğini belirliyor ve herhangi bir bölgeyi satın alıp alamayacağınız da yine bu haraç miktarına bağlı. Biz kesinlikle bu stratejik açıyı çok sevdik, nötr durumdaki bir ulusun bölgesini satın alıp ordularınızı buraya yerleştirip bu ulusun başkentine saldırı düzenlemek kadar eğlenceli bir şey olamaz. Harika! 
Gerçek zamana dönüş
Oyunun başında geçirdiğiniz zamanın çoğu real-time modunda geçecek, ki RoN’un bu özelliği bir RTS oyuncusuna çok tanıdık gelecektir. Binalar inşaa ediyorsunuz, ordular yaratıyorsunuz ve yeni teknolojiler geliştirmek için araştırmalar yapıyorsunuz. Yine de bunu bu kadar öne çıkarak ve keyifli kılan şey RTS normlarından kesin şekilde ayrıldığı noktalar. 

Bir ana üs kurup belki bir yada iki ufak yan üs eklediğiniz RTS oyunlarının çoğunun aksine, RoN’da başarılı olmanız için birden çok şehir oluşturmanız gerekiyor. Çünkü bir yandan şehirler arasında hareket eden ve gelir yaratan ticaret kervanlarına sahip bir ekonominiz olmalı, diğer yandan da sınırlarınızı genişletmeye çalışmalısınız. 

Stratejik olarak bakacak olursak ikinci nokta özellikle önemli. Sadece ulusunuzun sınırları dahilinde olan kaynakları kullanabiliyorsunuz bu yüzden başarılı olmak için bir yandan en yüksek faydayı alabileceğiniz kaynakların civarında pozisyon alırken diğer yandan düşmanlarınızın bu potansiyel gelir kaynaklarıyla olan bağını koparmanız gerekiyor. Ve sizin kontrol bölgelerinizden geçerken düşman ordusu yıpranacağı için de, kontrol altında bulundurduğunuz bölgenin geniş olması her zaman için sizin yararınıza olacaktır. 


Şehirleri yönetmek ise oldukça kolay çünkü birkaç dakika boş durduktan sonra hemen yapacak bir şeyler arayan adamlarınız var (bunların işe başlamadan önce ne kadar süre boş boş duracaklarını da ayarlayabiliyorsunuz). Ayrıca doğal kaynaklar da hiçbir zaman kurutulamayacağı için ekonominiz bir kere belini doğrultup işlemeye başladığı zaman işin eğlenceli kısmına yoğunlaşabilirsiniz demektir, savaşlar gibi mesela. 



RoN’un gerçekten kendini gösterip parladığı zamanlar da savaş zamanları zaten. Düşmanınız olan bilgisayar, özellikle de zorluk derecesini arttırdığınızda, oldukça vahşi olacak ve ordunuzun bir zayıf noktasını bulmak için araştırmalar yapacak, hatta yıkıcı etkisi olan ajanlar kullanacak. Anahtar şehirlerin kontrolü için yapılan savaşlar genellikle oldukça büyük oluyor ve her askerî birim bir santimetrekare toprak için canla başla savaşıyor. 

Rakibiniz olarak oynayan bilgisayarın becerileri turn-based haritada da kendini gösteriyor ve rakip uluslar size karşı oldukça etkili ittifaklar kurup herhangi bir bölge için dişe diş, kana kan savaşıyorlar. Buna ilaveten de bilgisayar sizin kendi bölgenize düzenli saldırılar gerçekleştiriyor. 

Oyunla ilgili dile getirilebilecek tek doğru düzgün şikayet geniş bir araziyi kontrol ettiğinizde askerlerin ağaçların ve binaların üzerinde sıkışıp kalması. Aslında bu sinir bozucu hata bütün RTS oyunlarında neredeyse standart haline gelmeye başladı, o yüzden üzerinde çok da fazla durmaya gerek yok. 

Dünyayı fethetmenin yanı sıra RoN size çetin çarpışmalar ve çok oyunculu modlar da sunuyor ve bunlar da oyunu oldukça zorlayıcı ve sıradışı yapan faktörler. Hata yapmayın : Rise of Nations RTS ekolü için kesinlikle sersemletici bir başarı.

CD-Key: C7VM7-YWMJV-X9T88-KQ6KP-PBWXW

Sacred 2 Fallen Angel , Tek Link indir , Full indir , Serial , Cdsiz Oynamak , Serial


T Enerjisi, Ancaria' nın varoluşundan beri bu diyarlarda gezer. Bu esrarengiz güç, tüm yaşamın başlangıcı, büyü gücünün kaynağı ve bilinen herşeyin kökenidir. Ancaria' da yaşamın başlangıcı ile birlikte, Seraphim' ler uzunca bir süre T Enerjisi' nin ve bu dünyanın kaderinin koruyucu meleği olmuştur. Zamanla bu kadim billgiyi T Enerjisini kullanabilmeleri için High Elf ırkı ile paylaşmışlardır. Ancak bazıları bu gücü öylesine kullanmıştır ki, gücün varlığı High Elf toplumunun paramparça olmasına sebep olmuştur. Bundan da kötüsü, T Enerjisi kontrolden çıkarak negatif bir enerji halini almış ve şeytani yaratıkların varolmasını sağlayarak yıkıcı bir güce dönüşmüştür...


İşte Sacred 2: Fallen Angel' ın hikayesi bu sözler ile başlıyor. Ascaron Entertainment' ın senaryo konusunda takdir edilesi bir yanı var. Kendilerine özgün bir dünya ve senaryo yaratmışlar. Tamam, kabul ediyorum, senaryoda Ancaria' nın yaşam sponsorü şeklinde önemli bir yer tutan, öylesine büyük bir gücün " T Enerjisi " olarak adlandırılmış olması bence biraz komik. Hani T Enerjisi, post-apokaliptik bir dünyada önemli ve nadir bulunan bir enerji kaynağı falan olsaydı, belki kulağa daha hoş gelirdi. Neyse, biz yine de bu konuya fazla takılmayalım Bakalım Sacred 2 nasıl bir oyun...



Sacred 2 - Shadow WarriorÖncelikle şunu belirtmem gerekir ki, Sacred 2 konusunda oldukça karmaşık duygular içerisindeyim. Oyunun bazı yönleri çok hoşuma gitti, bazı yönleri ise ekran başında derin bir " Offff " çekerek iç geçirmeme sebep oldu. Oyunun incelemesini yazmaya başlamadan bir süre sakince oturup kafamdan geçenleri toparlamaya çalıştım. Oyunun iyi ve kötü yönleri ile karşılaştırdığımda vardığım sonuç şu ki, bu oyun beğenmeye ya da beğenmemeye oldukça müsait. Oyunun başında daha çok vakit geçirdikten sonra genel görüşümün daha net bir hal alacağından eminim, ama inanın sizlerin oyunu oynadıktan sonra edineceğiniz izlenimleri de çok merak ediyorum. Bu yüzden oyunu oynadıktan sonra bu izlenimleri oyunla ilgili yorumlar kısmında bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim...



Sacred 2 'nin geneli hakkında edindiğim izlenimi sorarsanız, şu an için oyunun negatif yönleri daha ağır basıyor. Ancak şu an edindiğim negatif eğilimli görüşe rağmen oyuna " kötü bir oyun " yakıştırmasını yapabilmiş değilim. Bugüne kadar oynadığım onca oyunun ardından, ya ben beklentileri yüksek ve tatmini zor bir oyuncu oldum, ya da içerdiği onca güzel detaya rağmen, Sacred 2' nin eksik kaldığı yönler genele negatif olarak yansıyor. Yazının bu kısmından itibaren elimden geldiğince tarafsız bir kılavuz olarak sizlere oyunun incelemesini sunacağım, benim görüşüm bir yana, Sacred 2' nin nasıl bir oyun olduğunun takdiri tamamen sizin...

27 Kasım 2011 Pazar

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 | Torrent Tek Link | Hızlı | www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com


Genelde serilerin devam oyunları bir öncekini özletir. Ancak belli ki yapımcılar Vegas 2 de ticari amaç kaygısını pek yaşamamışlar ve oyunu daha da ileriye götürmüşler. Vegas serisinin devamı olan Vegas 2 bir önceki oyunun eksiklerini gidererek karşımıza çıkıyor. Doğal olarak bu oyundan beklentiler daha yüksek.
Hareket Zamanı
Oyuna girerken güzel bir giriş videosu bizi karşılasa fena olmazdı diyoruz ama maalesef böyle bir şey olmuyor. Ana menü dizaynı hoş ve sade. Öncelikle burada karakterimizin dış görünüşünü ayarlayabiliyoruz. Güneş gözlüğü, çelik yelek ve bunun gibi aksesuarlar içinden beğendiğimiz çeşidi seçiyoruz. Yüzünü ve vücudunu fazla detaya inemeden kendimiz ayarlayabiliyoruz. Karakterimize her aksesuarı giydiremiyoruz, çünkü bazıları kilitli ve bunlar biz oyunda ilerledikçe ve puan topladıkça birer birer açılıyor.

Takım Oyunu

Terörist işgali altında olan bu şehri kurtarmak için ekimiz görevlendiriliyor. Amaç belli, kumarhaneleri bir bir teröristlerden temizlemek ve rehineleri kurtarmak. Senaryonun biraz klişe olduğunu kabul etmek gerekir. Ekip olarak 5 kişiyiz. Grup lideri doğal olarak kullandığımız karakter. Yanımızda iki tim görevlisi bulunuyor. Bunlar verdiğimiz emirleri yerine getiriyor ve çatışma esnasında bizimle birlikte oluyorlar. Bunun yanı sıra ekibimizde 2 kişi daha var. Bunlardan biri yarı diğeri tam etkisiz eleman. Tam etkisiz olan eleman helikopter pilotu ve oyun boyunca hiç konuşmuyor sadece helikopterle bizim ulaşımımızı sağlıyor. Yarı etkisiz eleman bir bayan, o da hep helikopterde bulunuyor, fakat bize operasyon için gerekli bilgileri veriyor ve operasyon esnasında bize gerekli uydu desteğini sağlıyor. Uydu desteğini hemen açıklayayım; teröristlerin bulunduğu bir binaya girdiğimiz zaman, tab tuşuna basarak, teröristlerin nerelerde bulunduğunu görebiliyoruz. Bunu her zaman yapamıyoruz tabii ki. Belirli zamanlarda bu destekten faydalanabiliyoruz.
Şehrin içinde 3 asker
Yukarıda da bahsettiğim gibi operasyon esnasında 2 kişi bize eşlik ediyor. Baktığımız zaman koca bir terörist ordusuna karşı az adama sahip olabiliriz ama bu 2 asker gerçekten çok işe yarıyor. Çatışmalar esnasında bizi koruyorlar, tehlikeli bölgelere verdiğimiz emirler doğrultusunda bizden önce girebiliyorlar ve bizi birçok kez zahmete girmekten kurtarıyorlar. Adamlarımızdan biri bilgisayar uzmanı. Teröristlere ait bilgisayarları ve programları çökertiyor. Diğeri ise bomba ve bomba imha uzmanı. Kilitli kapıları patlatabiliyor ve bombaları durdurabiliyor. Ancak bu adamlarımız vurulabiliyorlar ve onlar vurulduklarında onlara iğne yapmamız gerekiyor. Belirli bir süre içinde, vurulan arkadaşımıza iğne yapamazsak ölüyor ve bu oyunun tekrar başlamasına neden oluyor. Oyunda save sistemi otomatik. Yani belirli kontrol noktalarında kendi kayıt oluyor. İstediğimiz zaman kayıt yapamıyoruz ve bu benim pekte hoşuma giden bir durum değil. Hoşuma gitmeyen bir diğer durumda oyunun bazen kendini tekrar etmesi. Bilgisayardan anlayan arkadaşımız bir bilgisayarı çökertmeye çalışırken, sağdan soldan teröristler geliyor ve biz arkadaşımızı ve kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bu durumu sık sık karşımıza çıkarmasalar iyi olabilirdi, birkaç defadan sonra aynı şeyleri yapınca biraz bıkkınlık veriyor insana.
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşlemci:  AMD Athlon 3000 / 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading
 Ekran Kartı: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
 RAM: 1024MB
 HDD: 7GB
 İşletim Sistemi: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)

26 Kasım 2011 Cumartesi

S.w.a.t 4 Tek Link İndir / Ftp Link / Full İndir / www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com farkıyla


Fps tarzı oyun sevenlere bomba geliyor fazla sistem gereksinimi istemiyor 64 mb ekran kartı veya fazla ekran kartınız olsa yeter !
Link FTP 'dir tıkladığınız gibi iner 1

Universe at War - Earth Assault Full İndir - Teklinkoyunindirmek.blogspot.com farkıyla /

Stratejik Tarzı Bir Oyun.Dünya robotların istilasına uğradı dünya teknolojosiyle dünyayı savunun iyi oyunlar.www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com Farkıyla !
Sistem Gereksinimleri
System Requirements: - OS: Windows XP (SP3) / Vista / Windows 7 - Processor: 2.8 GHz or equivalent - Memory: 1 GB for XP; 2 GB for Vista / Windows 7 - Hard disk: 6 GB - Video: DX9 compliant card (ATI X800 or NVIDIA 7600 )

Download/İndirmek



_____________________________________________________________________________

25 Kasım 2011 Cuma

Afterfall InSanity / Tek Link Oyun İndirmek Farkıyla / Skidrow /



Dead Space 2 Tarzı bir oyun. Teknolojinin geliştiği bir dönemde canavarların istilasına uğruyor dünyamız. Amacımız karakterimizi en iyi biçimde yönetip dünyayı kurtarmak.www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com Farkıyla !
Minimum Sistem Gereksinimleri;
OS: Windows XP/Vista/7
İşlemci: Core 2 Duo 2 GHz,
RAM: 2 GB RAM (3 GB - Vista/7)
Ekran Kartı: 256 MB (GeForce 8600 GT veya daha üstü)
HDD: 10 GB

Download / İndirmek:
_________________________________


















_______________________________________________________________

24 Kasım 2011 Perşembe

TimeShift / Full Tek Link indir / Crack , Cdsiz Oynamak , Serial


Felaketler yine en büyük sorun. Doğa kaynaklı mı? Hayır. İçerisinde insan faktörü bulunuyor. Sadece günümüzde değil, aynı zamanda geçmişte ve gelecekte. TimeShift bize zamanı kontrol edebilmeyi vaat ediyor, ama yapımcılar bu nimetten yararlanmış olabilselerdi eminim ilk iş olarak zamanı geri çevirip, oyunu 2005 yılında piyasaya sürerlerdi. Peki bu durumda başarılı olabilecek miyiz? Bunun cevabını bulmak için mücadele etmek gerekiyor.


Zamanı kontrol edebilirsem işte o zaman ölümsüz olurum!



Michael Swift adında bir adamımız var. Oyun öncesi güzel bir açılış videosu ile kısa bir başlangıç yapıyoruz. Zaman kavramını ele almak için çaba sarf ettiğimiz TimeShift’te, vuku bulan başarısız çalışmalar sonrası üzerimizdeki Suit sayesinde elde ettiğimiz özel güçler yardımıyla, tüm kötülüklere karşı tek kale olarak mücadele veriyoruz. Yıkık bir binada, yağmurlu bir gece vakti aldığımız ilk direktifle harekete geçiyoruz. Karşımızda yoğun asker faktörü yanında makineler ağır silahlarıyla bulunuyor. Bununla birlikte oyunda direniş güçleri bizimle birlikte olsa da, bir nevi komutan mertebesinde bulunuyoruz. Bazen tek bazen adamlarımızla birlikte çatışmalarda bulunuyoruz. Oyunda kullanımımıza sunulmuş silahlar her ne kadar şekil olarak farklı birer tasarıma sahip olsalar da, hepsinin amacı hemen hemen tüm FPS oyunlarındaki silahlarla aynı sayılır. Özellikle bir silah var ki Half-Life’de gördüğümüz “Yay” ile hemen hemen aynı tasarımda ve aynı özelliklerde bir silah. Zaten birkaç ağır hasar verebilen silah dışında diğerleri hasar verebilme kabiliyeti açısından zorlanıyorlar. Çevrede bulunan bazı ağır silahları kullanabildiğiniz gibi, bazen uzun mesafeler için işe yarar niteliği bulunan araçlar da kullanabiliyorsunuz. Genel olarak aynı anda birçok asker tarafından saldırıya maruz kaldığınız için sağ çıkmanız çok zor. Hareket kabiliyetleri oldukça yüksek ve buna bağlı olarak iyi bir yapay zekaya sahipler. Zaman zaman bazı hatalar olsa da çoğu zaman sizi zorluyorlar. İşte buradaki duruma zaman kavramı el atıyor. 



Zamanın efendisi olmak



Oyun dünyasında Prince of Persia ile gördüğümüz zaman kavramı daha sonraki yapımlarda da farklılıklar göstererek gelişmişti. TimeShift’te ise; zaman üzerine oluşturulan tüm kavramlar bir arada sunuluyor. Zamanı yavaşlatma, durdurma veya geriye alma. Hepsi bizim elimizde. Peki her zaman yapabilir miyiz? Cevap hayır. Oyun ilerleyişimiz genellikle bu üç özellik üzerine kurulu, öldür ve ilerle tarzı bir yapım. Her bölümde biraz dikkat gerektirebilecek kurgular bulunuyor. Bunların bazıları var olan bir yolu verimli kullanabilmek için, bazıları ölüm tehlikesi bulunan bölgelerden güvenli bir şekilde geçmek için önümüze çıkıyor. Genellikle en az bir kere görmeden neyin nerde olduğunu ilk başlarda anlamasanız da, ilerleyen bölümlerce bu tip bulmacalar birbirini tekrar ettiği için hazırlıklı olabiliyorsunuz. Aynı durum düşmanlarınız için de geçerli.

Rar Pas İsterse : www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com'dur

Link Paylaşımı