This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

27 Aralık 2011 Salı

Battlefield 2142: Northern Strike Full İndir , Tek Link İndir , Crack , Serial , Cdsiz Oynamak


Özellikler [değiştir]

Battlefield: 2142, Battlefield oyunlarının en ayrıntılı ve karmaşık olanı. Oyunda Avrupa Birliği (EU) ve Pan Asya Koalisyonu (PAC) isimli iki takım bulunmaktadır. Bu iki takım en son teknoloji silahları ve zırhlı araçları kullanmakta. Battlefield: 2142, 2007 yılında çıkan en iyi online oyunlar arasına girmiştir. Oyunda 5 harita ve 100 zorluk seviyesi bulunmakta. Oyunun sonradan çıkarılan Northern Strike genişleme paketi, oyuna görevli oynanış seçeneği sunmaktadır. Battlefield: 2142 'de rütbe sistemi güçlendirilmiştir. Oyunda rütbe atladıkça açılan puanlar size yeni silahlar ve donanımlar alma şansı sunmaktadır. Oyunda 4 çeşit asker sınıfı bulunmakta.
Battlefield: 2142 şu özellikler ile özetlenebilir:
  • Gerçek zamanlı savaş: Kazandıkça rütbenizin yükselmesinin yanında yeni silah ve ekipmanlar kazanabiliyorsunuz.
  • Farklı yetenekler: Oyuncular yeteneklerine göre farklı sınıflardan çeşitli özellikleri birleştirerek kendi oyun stillerini oluşturabiliyorlar.
  • Öldürücü araçlar: Zırhlı personel araçlarından uçaklara, motosikletlerden tanklara kadar son teknoloji araçları kullanabiliyorsunuz.
  • Son teknoloji silahlar: Elektromanyetik bombalar, uçak ve tank savarlar, akıllı mayınlar, gizleyici araçlar ve daha bir çok silah savaş alanını sonsuza dek değiştiriyor.

Asker Sınıfları [değiştir]

Oyunda 4 çeşit asker sınıfı vardır. Gelişip yeni yetenekler kazandıkça ve silah kilitleri açıldıkça bu asker sınıflarında canlandırdığımız karakterimizin kullandığı ekipmanların sayısını arttırabilmekteyiz. Asker sınıfları şunlardır:
  • RECON (Keşif Birimi): Keşif birimi, özel birliklerdir. Yüksek yok etme gücüne sahip uzaktan kontrollü bombaları ve bir seri mükemmel keskin nişancı tüfekleriyle geliştirmelerinden oluşan gözcü paketi en son kamuflaj teknolojisiyle bütünleşik taktiksel bir yapı sunar.
  • ASSAULT (Saldırı Birimi): Ağır anti-piyade silahları ve cephede kullanılan sağlık teknolojisiyle saldırı birimi, askerlerin ortaya çıkıp etkileyici şekilde insan hasarını onarmalarını sağlar. Düşman piyade hedeflerini tanımlayarak, saldırı tüfekleri ya da pompalı eklentisini kullanıp onları yok etmeyi ve sağlık ekipmanıyla cephede büyük stratejik önem sağlayamaya yarar.
  • ENGINEER (Mühendis): Tahmin edeceğiniz gibi mühendislerin tüm işi makinelerdir: anti-araç, anti-uçak silahları ve mayınlar. Araç tespit etme ve tanımlama ekipmanı tarafından desteklenir ve en gelişmiş savaş uçağına karşı bile tehdit oluşturur. Etkileyici araç tamir paketiyle savaşta büyük stratejik önem sağlar.
  • SUPPORT (Destek Birimi): Cephane dağıtımından, görünmez piyadeleri tespit etmeye kadar sahip olduğu özellikleriyle bu paket, ön safların çok yetenekli gücüdür. Makineli tüfekler ya da iyi yerleştirilmiş bir nöbetçi silahıyla düşman saflarını ortadan kaldırmasını ve EMP bombalarıyla düşman araçlarını etkisiz hale gelmesini sağlayan geniş çapta yeteneklerini uygularken, zırhları da onlara belirli ölçüde koruma sağlar. Makineli tüfeklerinin kısa menzilli olması ve namlusunun çabuk ısınması onları zayıf kılar.

Oyun Türleri [değiştir]

Oyunda iki tür savaş modu bulunmakta: Conquest ve Titan. Oyunun tek oyunculu (singleplayer) ve çok oyunculu (multiplayer) modlarında bu savaş türlerinden biri seçilebilmekte.
  • Conquest: Battlefield serisinin klasik oyun türü. Harita sektörlere bölünmüştür. Her takımın, oynanan haritaya göre değişebilen başlangıç puanları (ticket) vardır. Bu ticketlar her öldüğünüzde yeniden doğmak için kullanılmaktadır. Bir takım, haritadaki sektörlerin yarısından fazlasına sahip olduğunda, karşı takımdan fazladan ticketlar düşmeye başlar. Ticketları biten takım oyunu kaybeder. Ticketları arttırmanın bir yolu bulunmadığından, idareli ve akıllıca kullanılmaları gerekmektedir. Battlefield 2142'deki Conquest modunun diğerlerinden farkı 6 adet Conquest seçeneği olmasıdır. Bunlar: Head-on, Assault, Assault Lines, Double Assault Lines, Conquest Assault ve No Vehiclesdir.
Titan: Titan ismindeki devasa araçların olduğu oyun türü. Titanların ne olduğunu kısaca özetleyecek olursak; günümüzün uçak gemilerinin havada giden versiyonları olarak nitelendirilebilirler. Orta-hafif ölçekli saldırı niteliklerinin yanında esas amaçları olan savaş alanına taşıdıkları asker ve teçhizatla ölümcül birer savaş makinası Titanlar. Oldukça ağır zırhlarının yanında Titan'ların birde güçlü enerji kalkanları var. Titan modunda amaç karşı tarafın Titan'ını yok etmekten ibaret. Alıştığımız Battlefield modlarında olduğu gibi geriye sayan bir sayaç yok. Görevi tamamlamak için takip etmeniz gereken duruma göre iki şey var: İlki harita etrafına dağılmış olan füze rampalarının kontrolünü ele geçirmek ve attığınız füzelerle düşman Titan'ının güç kalkanını indirmek. İkinci aşama ise zırhını parçalayıp Titan'ı tamamen yok etmek. İkinci aşamayı çok ilginç kılan ve aslında esas eğlenceyi ve çatışmayı yaşadığımız kısım kalkanı inmiş olan bir Titan'a dışardan saldırıp zırhıyla uğraşmak yerine, Titan'a çıkarma yapıp içerden reaktörünü yok etmek ve zafere ulaşmak. Özellikle iki tarafın Titan'ının da kalkanları indikten sonra ortalık epey şenlenmekte ve bu aşamadan sonra savaş Titan'ların iç kısımlarına, dar koridolarına taşınmakta. Düşman Titan'ına çıkarma yapmak için birden fazla yolu takip edebiliyoruz. Personel taşıyıcı tanklardan kapsül içinde Titan'a fırlatılabildiğimiz gibi helikopterlerle de toplu çıkarma yapabiliyoruz. Özellikle bu çıkarma anlarındaki mücadele gerçekten inanılmaz eğlenceli. Bir kez içeri girdikten sonra her kattaki farklı konsolları yok ederek reaktörün kalkanını indirip son sözümüzü söylüyoruz. Titan bu noktada patlamaya başlıyor ve yerden 100 metre yükseklikte ölen bu devden atlayıp yıkımdan kaçmak için geriye sadece saniyeleriniz kalıyor. Böyle bir takım kazanıyor, diğeri kaybediyor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Download/İndir:
https://files.ea.com/downloads/eacore/ead-installer.exe
------------------------------------------------------------------------------------------------

26 Aralık 2011 Pazartesi

Might&Magic Heroes : VI , Full İndir , Tek Link İndir , Direk İndir , Crack , Serial , Cdsiz Oynamak


Heroes serisi Ubisoft’a geçtiğinden bu yana, çıkan iki oyunu farklı farklı stüdyolar tarafından sürekli üstüne katlayarak devam ediyor. İşte bunun son örneği olan ve ismi sadece şeklen değiştirilmiş Might and Magic: Heroes VI’da ilk karşılaşmamızda görsellik açısından bizleri etkileyecek bir performans sunuyor.

Beşinci oyundan dört asır öncesinde geçen yeni oyunumuz, Elder Wars’ta yok olan efsanevi bir baş melek generalin tekrardan geri dönmesi ile başlıyor. Bir Demon istilasına karşı savaşan baş melek eski gücünü geri kazanıp Ashan adlı dünyanın kontrolünü kazanmaya çalışıyor. Fakat bu konuda da karşısına bizim yönetimimizde olan Griffin hanedanlığı çıkıyor. Başlarında Duke Slava’nın bulunduğu bu hanedanlığın en büyük amacı topraklardaki huzuru sağlamak ve atalarının rahatsız edilen ruhlarını huzura kavuşturmak.

Yedi farklı kısımdan oluşan oyunumuz her kısımda bolca bölümlerin bulunduğu bir ana hikayeden oluşuyor. Griffin ordusunun yok ettiği halkına karşılık, Orc şamanı Thorgul’un çağırdığı şeytanlar tarafından öldürülen babası Duke Pavel’den tahtı devralan Duke Slava ile başladığımız oyunda daha sonrasında Slava’nın da, zihni şeytanlar tarafından ele geçirilmiş kızı Anastasya tarafından öldürülmesine şahit oluyoruz.

Bunun ardından bir kaosa sürüklenen hanedanlığın bütün kaderi beş kardeşin yapacaklarına bağlı kalıyor. Anton (Haven), Irina (Sanctuary), Sandor (Stronghold), Kiril (Inferno) ve Anastasya (Necropolis) hem oyundaki başkahramanları hem de ırkları temsil ediyor.

Oyundaki bu beş ırktan ilk ikisi iyi tarafı, son ikisi kötü tarafı temsil ederken, Stronghold tarafsız kısımda kalıyor.

Duke Slava’nın hikayesi ile başladığımız oyunda daha sonra beş kardeşin ayrı ayrı kendi yaşantılarına şahit oluyoruz.

Heroes’a daha önce hiç bulaşmamış olanlar veya üçüncü oyundan beri elini sürmeyen ve yeni sistemi biraz garipseyenler için söylemem gerekir ki oyunun Duke Slava kısmı tam anlamıyla geniş çaplı bir tutorial şeklinde gelişiyor ve esas oyuna sizi her şekilde hazırlıyor. Zaten önceden, çok önceden bile olsa, bir Heroes deneyiminiz varsa oyunda fazla zorlanmıyorsunuz. Nitekim eski oynanış mekanikleri hala sürüyor.
 Crack ve Patch 1.1 indir

Sadece Crack indir

Oyunu Premium Üyeler
Tek link olarak buradan indirebilirler (Single link)

Extra (Uyumlu Partlar)

Extra (Uyumlu Partlar)

Extra (Uyumlu Partlar)

21 Aralık 2011 Çarşamba

Rig'n Roll Truck Simulator , Tek Link İndir , Full İndir , Direk İndir , Torrent İndir , Crack , Serial , Cdsiz Oynamak





Yıl: 2010
Tür: Yarış / Simülatör
Geliştirici: SoftLab
Yayıncı: 1C Company
Platform: PC

Minimum sistem gereksinimleri:
• İşletim Sistemleri: Windows ® / Vista64 / XP / 2000 7 / Vista
• İşlemci: Pentium 4 2.4GHz
• Hafıza: / 1GB XP için 1 GB Vista için
• Grafik: DirectX 128 ile 9 uyumlu ekran kartı MB
• Sabit Disk: En az 10 GB boş alan
• Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Önerilen sistem gereksinimleri:
• Desteklenen İşletim Sistemi: Windows ® 7 / Vista / Vista64 / XP
• İşlemci: Intel Core 2 Duo 3RignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı0 GHz
• Hafıza: / 2GB XP için 2 GB Vista için
• Grafik: DirectX 256 ile 9 uyumlu ekran kartı MB
• Sabit Disk: En az 10 GB boş alan
• Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Yayın Türü: Lisans
Dil: İngilizce () ENG
Ses Dil: İngilizce (ENG) set


-Açıklama-
California uzun menzilli nakliye alanında servet bulmak için geliyor Rus sürücüRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı rolü kendini test davet ediyoruz. Önünüzde büyük ve küçük kentlerdeRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı sıcak çöller ve çiçek vadiler vardırRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı Pasifik Okyanusu ve Sierra Nevada karla kaplı dağlar ve mil ve Amerikan otoyol mil yukarıda. "Kamyoncular 3: Conquest of America" - ünlü oyun serisinin bir devamı. Ama bu sefer oyun dünyası geliştiriciler tarafından icat değildir ve gerçek dünya kopyalanmış. Oyuncu San Francisco Kaliforniya'da yolların mil onun güçlü makine yüzlerce tekerlekleri altında Reno içinRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı Eureka San Diego için bırakıyoruz. OyuncuRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı o California orta kamyonRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı ve yarış tanıma ulaşmak için sadece farklı durumlarda günlük yaşamda onları karşılaşmadan en hızlı ve güvenilir Truckers kanıtlamakta kurumsal müşteriye saygısını kazanırsınız. Oyun oyuncu sırasında da üstünlük için devletin uzun menzilli nakliye alanında iddia güçlü bir nakliye şirketiRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı onun liderliğinde onaylamak zorunda kalacak. Ayrıca oyuncu zorlayıcı bir hikaye sürpriz bir bitiş ile ilgili belirleyicidir. O yeni arkadaşlar bulmak ve gizli ve açık düşmanları anlamakRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı bir komplo ortaya çıkarırRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı ama gerekecek buna tüm deneyim ve gücü.

-Özellikler-
FreightlinerRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı Batı StarRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı Sterling dahil • Lisanslı kamyonRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı treyler ve otuz türleri fazla.
yüzRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı teknik gelişmelerRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı birçok seçeneği Hakkında vücut ve her aracın kabin tasarımı renklendirme için.
Bu Kaliforniya • Modern otoyollarRignRoll Oyun İncelemesi,Rign Roll Resimleri ve Tanıtımı bir on bir ölçekte yeniden.
dikkate birçok farklı faktör alır • Gerçekçi fizik nesneleri ve hasar sistemi.
egzersizden olan kahramanın ün bağlıdır • Diğer üç yüz daha işler.
Force Feedback ve diğer denetleyicilerin fonksiyonu • Destek trehpedalnyh oyun dümen.
• Kaliforniya Eyaleti oyunda 1:10 ölçekte yeniden olduğunu;
• Oyuncular gerçek yolların yirmi bin mil bekliyor;
Sen kırk küçük ve büyük Amerikan şehirleri daha ziyaret edebilirsiniz.

Download/İndirhttp://www.divshare.com/i/12270726-0ab


19 Aralık 2011 Pazartesi

Saints Row: The Third , Full İndir , Tek Link İndir , Direk İndir , Crack , Serial , Cdsiz Oynamak




Saints Row The Third'ün duyurulduğu andan itibaren serinin önceki oyunlarını oynayan oyuncuların burun kıvırdığına şahit olduk. Aslında tepkilerinde biraz haklı sayılırlardı. Seri her dönemde yüksek inceleme puanlarına sahip olsa da, Grand Theft Auto'nun gölgesinde kalmaktan kurtulamamıştı.
Saints Row serisinin sevenleri ve nefret edenleri olan bir oyun olduğunu anlatmak istiyorum aslında. Hal böyle olunca da, bazıları her dönem seriye GTA taklidi damgası vurarak önemsemediler. Özellikle o dönem "Sandbox" diye tabir edilen oyunlarda GTA serisinin yarattığı etkiyi hatırlamamak imkansız.
San Andreas ile bu oyun türünü eline geçirmeyi başarmıştı. Fakat artık GTA oyunları yavaş yavaş daha ciddi, daha dramatik olmaya başlamıştı. Eh Saints Row The Third ilk duyurulduğunda insanların burun kıvırmasının da sebebi buydu aslında. Önemsenmemesi.
Fakat bugünkü incelememizde de bir kez daha hatırlayacağınız üzere ummadık taş baş yarabiliyor. Başıma gelen de tam olarak bu oldu diyebilirim. Saints Row, ummadık taş çıktı.




Link Paylaşımı