5 Kasım 2011 Cumartesi

Alcatraz | 2010 | Full Download | Tek Link




Rus oyun yapımcısı 1C Company tarafından geliştirilen Planet Alcatraz, isim benzerliğinden dolayı bana Alcatraz Hapishanesini hatırlattı. San Fransisco Körfezinde sahil kesiminde bir alana yayılmış olan Alcatraz Adası, 1834-1963 yılları arasında cezaevi olarak kullanıldı. Al Capone, Doc Barker, George Kelly, Kuş adam diye bilinen Robert Stroud gibi birçok ünlü suçluyu da ağırladı. Adanın cezaevi olduğu süre içinde 29 yılda 34 mahkum 14 ayrı kaçma girişiminde bulundu. Ünlü Alcatrazın hikayesi kısaca böyle, ismi benzer olan oyunumuzun konusu ise daha farklı

Boarın hain planları var

Planet Alcatraz, uzay gemisinde esir olarak tutulan mahkumların bir kapsülün içene konularak başka bir yere gönderilmesi sonucunda, kapsülün Alcatraz Gezegeninde bir adaya düşmesini ve başkarakterimiz Boarın bu ada üzerinde yaşayan yerlilerle savaşarak hayatta kalmaya çalışmasını konu alıyor. Yapımın ana amacı ise tek kişiden oluşan, ancak daha sonra giderek büyüyen bir sabotaj grubunu kontrol etmekten oluşuyor.

Ana menüde bulunan start butonuna basarak oyuna ilk adımı atıyoruz. Burada bizden ana karakterimizin özelliklerini ayarlamamız isteniyor. Dış görünümü, çevikliğini, aklını kullanmasını ve düşmanların bizi hedef almalarını şaşırtan farklı özellikler bulunuyor. Bunları ayarladıktan sonra kısa bir video ekranı geliyor ve sonrasında ada üzerindeki amansız savaşa adım atıyoruz. Rakiplerimizi öldürdükçe üzerlerinden çıkan eşyaları alabiliyoruz. Silahlar arasında bıçak, mızrak vs gibi yakın dövüş için kullanabildiklerimiz ve ateşli silahlar bulunuyor.

RPG oyunlarındaki en önemli kısımlardan biri diyaloglardır. Planet Alcatrazın diyalog sistemi için yapımcılar, oyuncunun kendi başına bir yol çizebileceğini belirtirken, uygulamada ise bunu göremedim. Genel olarak diyaloglar kötü ve basit yapılmış.



















http://www.wupload.com/file/143034806
Kod:
http://www.wupload.com/file/143034806

0 yorum:

Yorum Gönder

Link Paylaşımı