27 Kasım 2011 Pazar

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 | Torrent Tek Link | Hızlı | www.teklinkoyunindirmek.blogspot.com


Genelde serilerin devam oyunları bir öncekini özletir. Ancak belli ki yapımcılar Vegas 2 de ticari amaç kaygısını pek yaşamamışlar ve oyunu daha da ileriye götürmüşler. Vegas serisinin devamı olan Vegas 2 bir önceki oyunun eksiklerini gidererek karşımıza çıkıyor. Doğal olarak bu oyundan beklentiler daha yüksek.
Hareket Zamanı
Oyuna girerken güzel bir giriş videosu bizi karşılasa fena olmazdı diyoruz ama maalesef böyle bir şey olmuyor. Ana menü dizaynı hoş ve sade. Öncelikle burada karakterimizin dış görünüşünü ayarlayabiliyoruz. Güneş gözlüğü, çelik yelek ve bunun gibi aksesuarlar içinden beğendiğimiz çeşidi seçiyoruz. Yüzünü ve vücudunu fazla detaya inemeden kendimiz ayarlayabiliyoruz. Karakterimize her aksesuarı giydiremiyoruz, çünkü bazıları kilitli ve bunlar biz oyunda ilerledikçe ve puan topladıkça birer birer açılıyor.

Takım Oyunu

Terörist işgali altında olan bu şehri kurtarmak için ekimiz görevlendiriliyor. Amaç belli, kumarhaneleri bir bir teröristlerden temizlemek ve rehineleri kurtarmak. Senaryonun biraz klişe olduğunu kabul etmek gerekir. Ekip olarak 5 kişiyiz. Grup lideri doğal olarak kullandığımız karakter. Yanımızda iki tim görevlisi bulunuyor. Bunlar verdiğimiz emirleri yerine getiriyor ve çatışma esnasında bizimle birlikte oluyorlar. Bunun yanı sıra ekibimizde 2 kişi daha var. Bunlardan biri yarı diğeri tam etkisiz eleman. Tam etkisiz olan eleman helikopter pilotu ve oyun boyunca hiç konuşmuyor sadece helikopterle bizim ulaşımımızı sağlıyor. Yarı etkisiz eleman bir bayan, o da hep helikopterde bulunuyor, fakat bize operasyon için gerekli bilgileri veriyor ve operasyon esnasında bize gerekli uydu desteğini sağlıyor. Uydu desteğini hemen açıklayayım; teröristlerin bulunduğu bir binaya girdiğimiz zaman, tab tuşuna basarak, teröristlerin nerelerde bulunduğunu görebiliyoruz. Bunu her zaman yapamıyoruz tabii ki. Belirli zamanlarda bu destekten faydalanabiliyoruz.
Şehrin içinde 3 asker
Yukarıda da bahsettiğim gibi operasyon esnasında 2 kişi bize eşlik ediyor. Baktığımız zaman koca bir terörist ordusuna karşı az adama sahip olabiliriz ama bu 2 asker gerçekten çok işe yarıyor. Çatışmalar esnasında bizi koruyorlar, tehlikeli bölgelere verdiğimiz emirler doğrultusunda bizden önce girebiliyorlar ve bizi birçok kez zahmete girmekten kurtarıyorlar. Adamlarımızdan biri bilgisayar uzmanı. Teröristlere ait bilgisayarları ve programları çökertiyor. Diğeri ise bomba ve bomba imha uzmanı. Kilitli kapıları patlatabiliyor ve bombaları durdurabiliyor. Ancak bu adamlarımız vurulabiliyorlar ve onlar vurulduklarında onlara iğne yapmamız gerekiyor. Belirli bir süre içinde, vurulan arkadaşımıza iğne yapamazsak ölüyor ve bu oyunun tekrar başlamasına neden oluyor. Oyunda save sistemi otomatik. Yani belirli kontrol noktalarında kendi kayıt oluyor. İstediğimiz zaman kayıt yapamıyoruz ve bu benim pekte hoşuma giden bir durum değil. Hoşuma gitmeyen bir diğer durumda oyunun bazen kendini tekrar etmesi. Bilgisayardan anlayan arkadaşımız bir bilgisayarı çökertmeye çalışırken, sağdan soldan teröristler geliyor ve biz arkadaşımızı ve kendimizi korumaya çalışıyoruz. Bu durumu sık sık karşımıza çıkarmasalar iyi olabilirdi, birkaç defadan sonra aynı şeyleri yapınca biraz bıkkınlık veriyor insana.
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşlemci:  AMD Athlon 3000 / 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading
 Ekran Kartı: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
 RAM: 1024MB
 HDD: 7GB
 İşletim Sistemi: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)

0 yorum:

Yorum Gönder

Link Paylaşımı