2 Aralık 2011 Cuma

SmackDown Vs Raw 2011 , Tek Link İndir , Full İndir , Serial , Cdsiz , Crack




Yeni neslin en çok ilgi duyduğu olgulardan biri de Smackdown. Güreş olarak yapılan müsabakalar aslında tamamen şovdan ibaret. Değişik ve bir o kadar da sert dövüş hareketleriyle birlikte seyircilere görsel bir şölen sunuluyor. Güreşçinin ses ve görsel efektler şeklinde ringe çıkışı ve kapışmalara başlamaları, bütün dünya üzerinde büyük ilgi görüyor. Ayrıca kuralların da olmaması cezbedici. Sadece ringe bağlı değilsiniz, etrafta elinize ne geçirirseniz rakibinize onunla da vurabiliyorsunuz, daha doğrusu vurmuş gibi yapıyorsunuz diyelim. O kadar sert ve ölümcül darbelerden sonra hala hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkabilmeleri enteresan olurdu zaten. Yine de, görsel olarak değişik ve şova dayalı birçok hareket görme şansına sahip oluyorsunuz. En popüler güreşçilerin isimleri, ufacık çocukların bile dillerinde. Tabii ortaya bu konuyla ilgili çeşitli handikaplar da ortaya çıkıyor.


Güreşin şov hali



WWE Smackdown vs RAW 2011, serinin 12. oyunu. Yapım, Smackdown severler için biçilmiş bir kaftan çünkü konseptle alakalı olarak aklınıza gelen her şeyi burada bulabiliyorsunuz. Tüm karakterler, onların özel hareketleri, girişleri, bağırmaları, hepsi birebir alınmış. Ayrıca, birazdan ayrıntılı olarak bahsedeceğimiz oyun mod’ları da gerçektekiler gibi birebir uygulanmışlar. Yani, hem yem yetişkin hem de genç Smackdown hayranları için burada her şey mevcut. Teke tek, ikiye iki, üçe üç oynanabilen birçok oyun modu burada mevcut. Hepsi farklı amaçlar ve sistemler içeriyor. Bu yüzden Smackdown konusunda yapım gerçekten geniş bir içeriğe sahip ve isminin hakkını sonuna kadar veriyor. RAW, Smackdown, DIVAS ve eski güreşçiler olmak üzere oldukça geniş bir dövüşçü yelpazesine sahip. Sevenleri için öncelikli olarak karakterlerin detaylı bir listesini verelim:


RAW DövüşçüleriSMACKDOWN Dövüşçüleri
BatistaThe Big Show
CarlitoCaylen Croft
Chris JerichoChavo Gurrero
David Hart SmithChris Masters
EdgeChristian
Evan BourneCM Punk
Ezekiel JacksonCody Rhodes
GoldustDolph Ziggler
John CenaDrew McIntyre
John MorrisonFinlay
Mark HenryHornswoggle
PrimoJack Swagger
R-TruthJTG
Randy OrtonKane
Santino MarrellaKofi Kingston
SheamusLuke Gallows
Ted DiBiaseMatt Hardy
The Great KhaliMVP
The MizRey Mysterio
Triple HShad
Tyson KiddThe Undertaker
Vladimir Kozlov
William RegalDIVAS Bayan Dövüşçüler
Yoshi TastuAlicia Fox
Zack RyderBeth Phoenix
Brie Bella
EfsanelerEve
The RockGail Kim
Stone Cold Steve AustinJillian
Shawn MichaelsKelly Kelly
Trish StratusLayla
LitaMaryse
Melina
DiğerleriMichelle McCool
Katie Lea BurchillNatayla
MariaNikki Bella
Mickie JamesRosa Mendes
Mike KnoxSerena

Tiffiany






Download/İNDİR                                                       

4 yorum:

  1. Ulan anana küfretsem olmayacak. Bana ne senin dinlediğin şarkılardan. Al bu dosyatyı götüne sok götünü siktiğimin götvereni. amına koduğumun ibnesi. Kız arkadaşının amını götünü sikiim. Evliysen karının amına koyiim senin. Boşu boşuna zamanım gitti. Allahtan sınırsız kota kullanıyorum. Ama insanları kandırıp oyun dosyası deyip şarkı dosyası yüklettiğin için bu şarkıların hepsi ve sana kanıp ta dosya indiren herkesin yarrağı anana girsin. Ben dahil...

    YanıtlaSil
  2. lan olum nasıl insanlarsınız lan . sizi Allah'a havale ediyorum...

    YanıtlaSil
  3. orospu cocugu şarkı çıktı içinden

    YanıtlaSil
  4. AMIK YAVŞAK ORPU SENİN DİNLEDİĞİN
    MÜZİKLERİ PİÇ

    YanıtlaSil

Link Paylaşımı