19 Aralık 2011 Pazartesi

Saints Row: The Third , Full İndir , Tek Link İndir , Direk İndir , Crack , Serial , Cdsiz Oynamak




Saints Row The Third'ün duyurulduğu andan itibaren serinin önceki oyunlarını oynayan oyuncuların burun kıvırdığına şahit olduk. Aslında tepkilerinde biraz haklı sayılırlardı. Seri her dönemde yüksek inceleme puanlarına sahip olsa da, Grand Theft Auto'nun gölgesinde kalmaktan kurtulamamıştı.
Saints Row serisinin sevenleri ve nefret edenleri olan bir oyun olduğunu anlatmak istiyorum aslında. Hal böyle olunca da, bazıları her dönem seriye GTA taklidi damgası vurarak önemsemediler. Özellikle o dönem "Sandbox" diye tabir edilen oyunlarda GTA serisinin yarattığı etkiyi hatırlamamak imkansız.
San Andreas ile bu oyun türünü eline geçirmeyi başarmıştı. Fakat artık GTA oyunları yavaş yavaş daha ciddi, daha dramatik olmaya başlamıştı. Eh Saints Row The Third ilk duyurulduğunda insanların burun kıvırmasının da sebebi buydu aslında. Önemsenmemesi.
Fakat bugünkü incelememizde de bir kez daha hatırlayacağınız üzere ummadık taş baş yarabiliyor. Başıma gelen de tam olarak bu oldu diyebilirim. Saints Row, ummadık taş çıktı.




2 yorum:

Link Paylaşımı