12 Aralık 2011 Pazartesi

America's Army 2 , Full İndir , Tek Link İndir , Direk İndir , Serial , Crack, Cdsiz Oynamak3 , Full İndir , Tek Link İndir , Direk İndir , Serial , Crack , Cdsiz Oynamak

Gerçekten oldukça ilginç. Oyun firmaları birbirleriyle yarışırken, araya bir de ordular girdi. Artık ordular da kendilerine oyun yapmaya başlıyorlar. Kendilerine diyorum, çünkü bu yazıda anlatacağım oyun, Amerikan Ordusu'nun kendisine asker katmak için geliştirdiği bir oyun. Böyle bir oyundan maksimum gerçeklik beklemek mantıklı olacaktır. Oyun tarz olarak olduça gerçekçi. Oldukça katı olan alıştırmalardan başlayarak gerekli eğitimi alıyorsunuz ve bunun ardından oyuna geçebiliyorsunuz.

Oyundaki alıştırma bölümlerinde, normal askerde neler yapıyorsanız onları yapıyorsunuz. Atış talimleri en önemlileri, ama daha farklı hareket talimlerini de alıştırmalar esnasında yapacaksınız. Oyun online bir oyun. Internet sitesinden bedava olarak indirip, bir hesap açmanız gerekiyor. Böylece skorlarınız hafızada tutuluyor ve başkaları tarafından görülebiliyor.

Oyunun gerçekçi olması gerektiğinden bahsetmiştik. Mesela ateş etme olayında, bu gerçekçilik karşımıza çıkıyor. Nefes alma olayı var oyunda. Nefes alma sırasında ateş etmek oldukça zor oluyor. Nefes alma olayı bittiğinde ateş edersek hedefi vurma şansımız artıyor. İlginç bir özellik. Ayrıca çömelmek ve yatmak da nişan alma olayınızı sağlamlaştırıyor. Aynı gerçek hayatta olduğu gibi, yatarak destekli ateş etmek, diğer ateş şekillerinden daha sağlıklı ateş etmenizi sağlıyor. Oldukça hoş.

Oyunda alıştırmaları geçerseniz, internetten oynanacak bölümlere geliyorsunuz. Oyuna başlamadan önce kendinize bir hesap açtırmanız gerekiyor. Yurt dışı serverleri ping açısından problemli olduğundan, TR'deki serveri seçmeniz daha sağlıklı olur. Ülkemizde de bu oyunun serveri mevcut, bunu da söylemek isterim.

Oyunda ilerledikçe yeni bölümler açılıyor. Bu bölümleri zamanı geldiğinde internetten indirmeniz gerekecek. Bu iyi bir seçenek mi bilmiyorum ama oyunun bedava olması, bu konuda pek bir sorun yaratmayacak anlamına geliyor. Oyun online bir oyun olduğundan, yüksek ping değerleriyle bu oyunu oynamak çok zor oluyor. Çünkü nişan almak ve hassas kontroller bu oyunun özünü oluşturduğundan, oyundaki yüksek pingin bize sağladığı odunsu oynanış, başımıza bela olabilir.

Oyunun grafikleri oldukça iyi yapılmış. Askerler tarafından yapılmış bir oyun olmasına rağmen, gerçekten kaliteli bir yapım (Oyun Savunma bakanlığı tarafından kiralanan programcılara özel olarak yaptırılmış). Mekan grafikleri fazla detaylı ve başarılı değil ama karakter modellemeleri gerçekten iyi. Işıklandırma ve gölgeler de aynı şekilde iyi yapılmışlar.

Oyunun sesleri oldukça sade. Daha komplike olsaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama müziğin olup olmaması fazla dert olmuyor. Efektler yeterli derecede. Bu da oyun için fazlasıyla yeter de artar bile.

Oyunun kontrolleri oldukça kolay. Alışılmış kontrol tuşlarının yanında, silahların değişik fonksiyonları için de tuşlar bulunmakta. Ama bunlar oynanabilirliğe katkıda bulunmakta. Oyunu oynarken asla zorluk çekmeyeceksiniz. Hatta eğleneceğinizin garantisini bile verebilirim.

PIII 500 bir sistemle ve 64 MB RAM ile oyunu rahatça çalıştırabiliyorsunuz. Oyunda bazı buglar kafanızı karıştırabilir ama oyun devamlı güncellendiğinden, bu sorunların da kısa zamanda yokolacağını sanıyorum. Oyunda görünmez duvarlara takılabiliyorsunuz, kilitlenip kalabiliyorsunuz veya duvarların arkasından hasar alabiliyorsunuz. Bunlar oyunu tamamen öldüren hatalar ama dediğim gibi, kısa zamanda sorunların biteceğinden eminim.

Son olarak, oyunu bu türü beğenen herkese önermek isterim. Dial-up değil de, Cable veya DSL'i olan arkadaşlara daha öncelikli tavsiye ediyorum. Single oynarken belirli bir bölümü geçtiğinizde, yeni bölümleri indirme zorunluluğu ve nete bağlanma ile download olayı, fazla beklemenize neden olacağından, sağlam bir bağlantınızın olması şart. Net cafelerden indirip, CD'lere basabilirsiniz tabi :) Hadi bakalım asker, rahat...
 Oyunu Oynamak İçin Üye Olmanız Gerekmektedir.Googleye America's Army yazın websitesine girip üye olun.


0 yorum:

Yorum Gönder

Link Paylaşımı