3 Aralık 2011 Cumartesi

Red Ocean Rip 150MB , Full Tek Link , Full İndir , Crack , Cdsiz Oynamak , Serial



Bir süredir Rainbow Six'ten sıkıldınız. Artık daha farklı maceralar istiyor fakat karşınızda hep Rainbow'daki gibi atmosfer mi görmek istiyorsunuz? Bu farklı gibi görünen oyunlar arasında aslında önemli benzerlikler var. İkisinin de grafikleri harika, sesleri güzel, tek farkları yapımcıları farklı. Olsun, yine o Rainbow tadını almak isteyenler, bu oyuna yapışabilirler. İsterseniz hemen incelemeye geçelim, oyunumuz neymiş, ne değilmiş öğrenelim . . .


Senaryomuz da İlginç



Oyunumuzda yönettiğimiz karakterin adı Jack Hard. Jack, dalgıçlık okulu sahibi, buna rağmen aç gözlü bir hazine avcısı ( dalgıçlık okulunun getirdiği para nesine yetmiyorsa :)) Karakterimiz de gelişen ilginç bazı olaylar sonucunda kendisini okyanusun derinliklerinde konuşlanmış bir üste bulur. Orada dönen olayları anlamak ve yaşamak için planlı bir şekilde üste harekete geçer. İşte biz de bu sırada oyuna başlıyoruz ve Jack amcamızla bu zorlu görevinde el ele vererek yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Siper Alma Tekniğimiz Biraz Klişe Olmuş


Evet, rakiplerimizin orta derece akıllarıyla başarabildikleri bir şey var : Siper. Rakiplerimizin takım halinde yardımlaşmaması, şaşırtıcı bir şeklide işimizi kolaylaştıracak gibi görünse de zorlaştırıyor. Çünkü karşımızdaki teroristlerin her biri ayrı hareket ettiğinden, siper aldığından, siz de ortaya tavuk gibi çıkamıyorsunuz. Bu nedenle sırtınızı sağlam bir yere verip, en iyi zamanda oradan çıkıp rakibinize kurşunları boşaltmalısınız. Ama Rainbow gibi değil bu siper alma olayı. Sadece C tuşuyla eğilip sırtınızı sağlama verebiliyorsunuz. Kamera o sırada 3.şahısa geçmediğinden gelen teroristleri görmeniz çok zor. Buna yavaş yavaş tecrübe kazandıkça alışacaksınız, fakat siper alma tekniği geliştirelemez miydi, tabii ki geliştirilirdi. Ancak oyunda gerekli olan en önemli şeyi önemsememeleri bizim de oyunumuzdan hafifçe soğumamıza neden oluyor ya , hadi neyse...
Gelelim Silahlara

Silahlarımızdan işinize en fazla yarayacaklarını şöyle listeleyebiliriz;

1- 9 mm normal
2- Taramalı MGS
3- Uzi 
4- Pompalı
5- El bombası
6- Şok bombası

Şimdi taramalı neden ikinci sırada da 9mm ilk sırada diyebilirsiniz. Çünkü, oyunumuz gerçekçilik konusunda iyi olduğu için namlumuz her ateş edildiğinde yukarı kalkıyor. Taramalı da çok seri ateş ettiğinden, namlu ile hedefi tutturmak zor ama buna rağmen iyi can götürüyor taramalı. 9 mm ise hem seri ateş ediyor, hem de namlu pek hareket etmiyor, bu nedenle hedefi daha rahat vurabilirsiniz.

Pompalının ise namlusu ateş edildiğinde neredeyse tavana kalktığından, dördüncü sıraya aldım onu. Ama hedefi bir kez tutturursanız anında rakibinizi öldürebilirsiniz. 

Şimdi de sizlere birkaç öneri ; 

1- Pompalıda zaten kurşununuz az, bu nedenle asla hızlı ve sürekli yer değiştiren bir rakip için pompalınızı kullanmayın. Hem hedefi tutturamazsınız, hem de kurşun boşa gider. Yavaş veya hareket etmeyen rakipler için pompalıyı kullanın.
2- Hızlı ve hareket edenler için ilkönce 9 mm'yi, kurşun bittiğinde taramalıyı kullanın.
3- Şok bombasının UT 2003 teki birkaç silahlar gibi kurşunları duvardan yavaşça dönüyor. Şok bombasını kullanabildiğiniz kadar az kullanın. Çünkü kendinizi vurmanız mümkün.

Grafiklerimiz ise Harika

Grafiklerimiz Rainbow gibi çok iyi olmasa da oyuncuyu ekrana kilitleyebilecek türden. Zaten oyun patlama, silah ve su efektleri üzerine kurulduğundan grafikler gözümüze çok hoş geliyor. Oyunumuzun tartışmasız en iyi artısı grafiklerdir.

Seslerimiz de Fena Sayılmaz

Seslerimiz çok güzel ama biraz daha gerçekçi olsaydı daha hoş olurdu. Biz de oyuna tam olarak kilitlenmiş olurduk. Biraz daha çaba gösterselermiş biz de görmezden gelebilirmişiz...

Sisteminizi Fazla Zorlamıyor

Gerektirdiği az sistem gereksinimi ile oyunumuz bizler için bir meleğe dönüşebilir. İşte gerektirdiği minimum sistem: 

1.8 Ghz işlemci, 512 Mb ram, 800 Mb boş HDD alanı, 64 Mb Directx 8.1 destekli ekran kartı
Son Sözler

İyi bir FPS isteyenler ve Rainbow Six Vegas'ı sistemi kaldırmayanlar, bu oyuna saldırabilirler, ki saldırmalarını tavsiye ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Link Paylaşımı